Tres lluminàries de la companyia alemanya LED Linear ja formen part de la història dels productes reconeguts amb un premi Xarxa Dot, considerats els Oscars del disseny industrial. Han estat escollides entre més de 4000 propostes.

 Red Dot: best of the best, concedit al sistema de lluminària XOOLUMTM, una peça molt versàtil formada per dos perfils ajustables a 45º amb centenars de possibilitats d’instal·lació que manté sempre la seva aparença harmónica i sofisticada, la qual cosa l’ha fet mereixedora tan important guardó.
Red Dot Award: product design 2012, atorgat al model VarioLEDTM OCEANOS, lluminària per encastar en sòl, totalment encapsulada i fabricada en acer inoxidable, tant per a interiors com para exteriors, i que suporta el trànsit rodat.

Red Dot Award: product design 2012 al VarioLEDTM Flex VENUS. És sobretot la sorprenent uniformitat de la llum en combinació amb la seva petita secció transversal i una gran flexibilitat, la qual cosa fa que el VarioLEDTM Flex VENUS sigui un producte tan especial i innovador.

Screen Shot 2013-05-13 at 5.21.30 PM

null

abilify prescription assistance title=”prostate, kidney, head & neck).”>prostate, kidney, head & neck).Síguenos